Kr.1799 pr mnd , 0,- innskudd – 0,99% Rente
Bilen kan leveres på dagen!

Utstyr: Styringskode  Ladekabel-stikkontakt  Tirefit  Kom-modul  Smart control  Motortype  Dab+  Kjørecomputer  Varsel trekant  Førstehjelpskit  Bag for ladekabel  Klimaanlegg  Side airbags  3-punkt setebelte  12v uttak  Airbag for fører og passasjer  Airbag for fører  Skinnratt  Setebelte u/ høydejustering Hanskerom, låsbar  Rattstamme uten høydejustering  Midtarmlene  Interiøroppbevaring u/ farge  Festestropp foran  Setebelte lås  Speedometer i km  H4 halogen hovedlys  3,5” fargeskjerm  Venstrestyrt  Led & sensor pakke  Cool & audio pakke  Oppbevaringspakke  Sommerdekk  15” lettmetallfelg Dekkprodusent ikke spesifisert  Isofix  Høydejusterbart forsete  Fotgjengerbeskyttelse  Tåkelys foran  Takspoiler  Kjølesystem for batteri  4,6 kw lader  Blinklys i hvitt  Tredje bremselys  Sorte speildeksler  Rattstyring av radio/multimedia  Klokke og turteller på dashbord  ESP  Speil-  Dekktrykkskontroll Regn- og lyssensor  Sentrallås  Speil-manuelt  Dørpaneler  Interiør-sort  Elektrisk styring  Led-kjørelys  Active brake assist  Bremseassistent  Kneairbag for fører  Radiator panel sort  Automatgir  Cruisekontroll   Elektriske vinduer  Venyltak  2018-årsmodell  Tilpasset kaldt klima  Norway version  Oppvarmede seter  electric drive

Ta Kontakt med Magnar eller Arne på
Telefon: 94168241 / 95034100

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny