Mercedes-Benz B-klasse

  • Elektrisk rekkevidde på 71 km
  • Romslig bagasjerom
  • Mulighet for tilhengerfeste
  • Oppvarmet multifunksjonsratt
  • Aktiv bremseassistent

Med nye B-Klasse plug-in hybrid har Mercedes-Benz igjen lagt til rette for suksess i det norske hybrid-segmentet. Med en rekkevidde på inntil 71 km og optimalisert bagasjerom, kan du klare nesten alle hverdagens turer på strøm. Det sparer tid, penger og miljøet.

B-Klasse plug-in hybrid kan leveres med hengerfeste og kan trekke opp til 1600 kg. Selv om bilen blir litt tyngre med batteri så er den ganske kvikk, og den går fra 0-100 km/t på bare 6,8 sekunder, med en toppfart på 235 km/t. 

B-Klasse plug-in hybrid imponerer oss på flere måter, først og fremst med sin klasseledende elektriske rekkevidde på inntil 71 km (WLTP), og sine solide ytelser. Nye B-Klasse kommer naturligvis med MBUX som kan by på spennende funksjoner som stemmestyring og utvidet virkelighetsnavigasjon. 

Kjøremodusene Komfort, ECO og Sport gjør at du som fører kan velge om du vil kjøre ren elektrisk, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring. Modellen kan også forvarmes eller -kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

B-Klasse plug-in hybrid: Kjapt å lade

Det vannavkjølte batteriet har en total kapasitet på ca. 15,6 kWh, det største i en eksisterende ladbar hybrid fra Mercedes-Benz. B250e kan lades med både vekselstrøm og likestrøm, og bruker 25 minutter fra 10 til 80 prosent.

B-Klasse plug-in hybrid: Romslig bagasjerom

Ladbare B-Klasse er like romslig som den tradisjonelle B-Klasse. For å optimalisere plassen i bagasjerommet, er eksosanlegget redesignet. Drivstofftanken er integrert i installasjonsrommet for akselen, noe som gjør at batteriet kan plasseres under baksetene. Dette resulterer i minimalt tap av bagasjeromsplass og sikrer et flatt gulv. 

Drivstoff:

Plug-in bensin

Hestekrefter:

218 hk

Tilhengervekt:

1600 kg

Hjuldrift:

Forhjulsdrift

Antall seter:

5

Karosseritype:

Kompakt

Forbruk:

1,4l/100km

Girkasse:

Automat

Ladekapasitet ladeboks:

7,4 kW

Bagasjerom:

501 l

Lastekapasitet tak:

75 kg

Elektrisk rekkevidde:

71 km

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: