Mercedes-Benz GLA

  • Kompakt SUV
  • Siste generasjon Infotainment- og assistansesystemer
  • Kommer også som ladbar hybrid
  • Seteklimaanlegg
  • Aktiv bremseassistent
  • Head-up-display

Mercedes-Benz GLA er tilbake – enda mer kompakt og med bedre plass i kupeen enn tidligere. Nye GLA leveres med en kraftig og effektiv firesylindrede bensin- eller dieselmotor, det siste innen kjøreassistanse og splitter nytt MBUX-system. Denne bilen har alt du ønsker deg fra en Mercedes-Benz. Modellen vil etterhvert også komme som ladbar hybrid.

Nye Mercedes-Benz GLA er blitt ti centimeter høyere enn forgjengeren, noe som bidrar til å gi bedre takhøyde, og de karakteristisk SUV-setene. Benplassen i baksetet er også mer generøs enn tidligere, til tross for at nye GLA er 1,5 cm kortere enn forrige generasjon. 
I Nye GLA får du hjelp i hverdagen av topp moderne kjøreassistansesystemer. Funksjonene inkluderer blant annet filskiftvarsler, hastighetsholder som leser skilt, rutebasert hastighetsjustering som tar hensyn til rundkjøringer, bomstasjoner og kryss, blindsone-assistent og mye mer. 

Dette er en bil som kombinerer det beste fra kompaktbilen og SUV-en, og den er blant de mest populære bilene fra Mercedes-Benz. Frem til i dag har mer enn 6,5 millioner kunder verden over valgt en Mercedes-Benz SUV.  

Selvsikkert eksteriør

GLA SUV har kraftige proporsjoner, med korte overheng foran og bak. De klare konturene utstråler komfort, sportslighet og modernitet. GLAs typiske trekk, med kraftige skuldre og coupé-lignende linjer langs sidene på vinduene, gir bilen et dynamisk utseende og interessante skyggespill. 

Baklyktene er delt i to, med reflektorene posisjonert separat fra støtfangeren. Dette gjør det mulig å åpne bagasjerommet enda mer enn tidligere, noe som i tur gjør lasting enklere. Det gjør også at bakenden ser bredere og tøffere ut.

Kos deg i kupeen

Det intuitive MBUX-systemet konfigurerer du selv, utfra et bredt utvalg av muligheter. Den kraftige datamaskinen, sylskarpe skjermen og grafikken, head-up-skjerm og stemmestyringsteknologi, er bare noen av fordelene du får som eier av Mercedes-Benz GLA. 

Baksetene kan skyves frem og tilbake med inntil 14 cm, og foldes enda lengre ned enn tidligere, noe som gir bedre plass til store gjenstander. Også gulvet i bagasjerommet kan stilles inn i høyden, noe som gir mange muligheter. For eksempel gjør dette at du får et nesten flatt gulv, som strekker seg helt frem til forsetene, når baksetene er foldet ned, og bagasjegulvet er i øverste posisjon.

ENERGIZING komfort-systemet kobler sammen flere ulike elementer i bilen, som belysning, musikk og massasjefunksjoner, for å gi deg et bredt utvalg av komfortprogrammer. ENERGIZING COACH anbefaler deg hvilket program du bør velge, basert på kjøresituasjonen du er i. 

Kraftige og effektive motorer

Motorene i nye GLA kjennetegnes av enda bedre effektivitet, og lavere utslipp enn før. Dette er gjort mulig med flere nye teknologiske funksjoner, som intelligent temperaturstyring for kjølevæske og olje, høypresisjon piezo-injektorer og Multi Spark-tenning. 

Eksepsjonell komfort på lange reiser

GLA leveres med en sofistikert firelenket bakaksel. Denne er konfigurert for maksimal stabilitet, kjørekomfort og dynamikk. Måten bakakselen er montert på, sørger i tillegg for at du kjenner mindre vibrasjoner når du kjører.

Enda tryggere enn tidligere

Active Drive Assist bremser av seg selv, dersom det oppstår farlige situasjoner, for å unngå kollisjoner, og begrense skadeomfang ved eventuelle ulykker. Systemet er utvidet i den nye modellen, og inkluderer nå funksjoner for unnamanøvrering, samt en funksjon som varsler deg når biler, syklister eller fotgjengere er i nærheten av bilen din. Systemet kan bremse for deg i hastigheter opptil 60 km/t, i møte med stillestående kjøretøyer og fotgjengere. Bilen kan også forutse kollisjoner i hastigheter opptil 50 km/t. PRE-SAFE® PLUS kan oppdage biler som er i ferd med å kollidere med deg bakfra, og redusere whiplash-skader. 

Drivstoff:

Plug-in bensin

Hestekrefter:

218 hk

Tilhengervekt:

1600 kg

Hjuldrift:

Forhjulsdrift

Antall seter:

5

Karosseritype:

SUV

Forbruk:

1,7l/100km

Girkasse:

Automat

Ladekapasitet ladeboks:

7,4 kW

Bagasjerom:

421 l

Lastekapasitet tak:

75 kg

Elektrisk rekkevidde:

70 km

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: