Mercedes-Benz CLA Coupé

  • Elektrisk rekkevidde på 75 km
  • Førerassistanse i luksusklassen
  • Overraskende god plass
  • Stemmestyringssystem LINGUATRONIC
  • MBUX utvidet virkelighet for navigasjon

Endelig kan vi tilby nye Mercedes-Benz CLA Coupé som ladbar hybrid. En designperle med imponerende elektrisk rekkevidde, overraskende praktiske egenskaper og førerassistansesystemer i luksusklassen. Dette er modellen for deg som vil ha det ypperste innen bildesign.

Nå lanseres nye CLA Coupé som ladbar hybrid, en designperle med en klasseledende elektrisk rekkevidde på inntil 75 km (WLTP). CLA Coupé byr på et sportslig coupé-design, fire dører og overraskende god plass. 

CLA Coupé plug-in hybrid kombinerer elmotorens dynamikk og effektivitet med forbrenningsmotorens rekkevidde. Samlet gir de en systemeffekt på inntil 218 hestekrefter og et maksimalt dreiemoment på 450 Nm.

Elmotoren sørger for ekstra effekt under akselerasjon. Faktisk er toppfarten på ren elektrisitet hele 140 km/t. Med norske fartsgrenser betyr det i praksis at du kan være ren elbilist hvis du måtte ønske det.

Det vannavkjølte batteriet har en kapasitet på 15,6 kWh, og lades ved hjelp av hurtiglader fra 10-80% på ca. 25 minutter.

Heldigitalt førermiljø

Førerplassen er heldigital, og består av to høyoppløselige skjermer bak en heldekkende glassoverflate. Takket være forskjellige visningsstiler kan alt konfigureres akkurat slik du vil ha det.

MBUX interiørassistent

Med den nye interiørassistenten Mercedes-Benz User Experience (MBUX) gir CLA mulighet for berøringsfri betjening av en rekke komfortfunksjoner, kun ved hjelp av håndbevegelser.

Integrasjon for smarttelefon

Full integrasjon av smarttelefon er en selvfølge i nye CLA Coupé, hvor telefonen din automatisk kobles opp i det du starter bilen. Trådløs lading basert på Qi-standarden er naturligvis også på plass.

Optimal sikkerhet

CLA Coupé kommer med avanserte sikkerhetssystemer og førerassistanse i luksusklassen. Mercedes-Benz kaller det Intelligent Drive, og målet er å gjøre stressende situasjoner merkbart lettere for deg som sjåfør.

Innovative assistansesystemer kan forutse farlige situasjoner, advare deg, og til og med styre eller bremse bilen automatisk hvis uhellet skulle være ute.

Drivstoff:

Plug-in bensin

Hestekrefter:

218 hk

Tilhengervekt:

1600 kg

Hjuldrift:

Forhjulsdrift

Antall seter:

5

Karosseritype:

Coupé

Forbruk:

1,3/100km

Girkasse:

Automat

Ladekapasitet ladeboks:

7,4 kW

Bagasjerom:

390 l

Lastekapasitet tak:

75 kg

Elektrisk rekkevidde:

72 km

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: