Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

  • Elektrisk rekkevidde på 75 km
  • Både sportslig og romslig
  • Kanskje verdens vakreste stasjonsvogn

Nå lanseres endelig nye CLA Shooting Brake som ladbar hybrid. Med en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 75 kilometer, lekre linjer, og lasteplass som en stasjonsvogn, er bilen som skapt for det norske markedet. Med det nyutviklede multimediesystemet kan du styre en rekke av bilens funksjoner kun ved hjelp av stemme og enkle håndbevegelser.

CLA Shooting Brake omtales av mange som verdens vakreste stasjonsvogn. Vi kunne ikke vært mer enige. Bilen har perfekte proporsjoner som strekker seg fra den blanke diamantgrillen, via de rammeløse dørene til den markante hekken, hvor det skjuler seg et bagasjerom på over 500 liter. CLA Shooting Brake er den eneste bilen som kombinerer sportsligheten til en coupé og bagasjeplassen til en stasjonsvogn.

Rekkevidde og effekt

Nye CLA Shooting Brake som ladbar hybrid har en klasseledende elektrisk rekkevidde på 75 km, målt etter WLTP-testsyklusen. Batteriet har en kapasitet på 15,6 kilowattimer, og kan lades fra 10-80% på ca. 25 minutter ved bruk av hurtiglader.

Den elektriske motorens dynamikk kombinert med forbrenningsmotorens rekkevidde passer bilen perfekt. Du får ekstra kraft under akselerasjon, samtidig som du kan kruse bekymringsløst langs motorveien. Samlet leverer motorene inntil 218 hestekrefter. Den elektriske toppfarten er på hele 140 km/t og bilen gjør 0-100 km/t på 6,9 sekunder.

Førermiljø

Nye CLA Shooting Brake plug-in hybrid kommer med avanserte sikkerhetssystemer og førerassistanse i luksusklassen. Mercedes-Benz kaller det Intelligent Drive, hvor målet er å gjøre stressende situasjoner merkbart lettere for deg som sjåfør.

Innovative assistansesystemer kan forutse farlige situasjoner, advare deg, og til og med styre eller bremse bilen automatisk, hvis uhellet skulle være ute.

Drivstoff:

Plug-in bensin

Hestekrefter:

218 hk

Tilhengervekt:

1600 kg

Hjuldrift:

Forhjulsdrift

Antall seter:

5

Karosseritype:

Kompakt

Forbruk:

1,4/100km

Girkasse:

Automat

Ladekapasitet ladeboks:

7,4 kW

Bagasjerom:

505 l

Lastekapasitet tak:

75 kg

Elektrisk rekkevidde:

72 km

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: