Mercedes-Benz eCitan

eCitan er Mercedes-Benz sin elektriske utgave av Citan som ble kåret til årets varebil 2022. eCitan har en rekkevidde på inntil 284 km (WLTP) og hurtilader med opptil 80 kW effekt. eCitan er en perfekt varebil for deg som ønsker en behagelig, økonomisk og mer miljøvennlig arbeidshverdag.

eCitan har en lasteromslengde på 2,17 meter og skyvedørene kan skyves til en åpning på hele 83 cm, med lav lasteterskelhøyde på 57 centimeter. Inn- og utlasting i eCitan vil derfor fungere helt utmerket, særlig der det er trangt og man ikke kan bruke bakdørene.

Dimensjonene og nyttelasten i elektriske Citan er tilnærmet lik den fossile varianten – 593 kg. Du kan også frakte opptil 80 kg på taket med takstativ. Den elektriske motoren i eCitan yter 122 hestekrefter og batteriet har en kapasitet på 45 kWh. El-varebilen lades 80% på bare 35 minutter. Førerhuset består av 3 seter og eCitan kan også leveres med tilhengerfeste som kan trekke opptil 1 450 kg (ekstrautstyr).

eCitan fra Mercedes-Benz varebil gir en balansert og god kombinasjon av kjørekomfort, kjøredynamikk og sikkerhet med helt nytt fjæringsoppsett. Både med og uten last vil nye eCitan gi deg presis, trygg og behagelig kjøring. Batteripakken er plassert rett foran bakakselen, der den gir best beskyttelse ved eventuelle kollisjoner.

Mercedes-Benz har jobbet godt med aero-akustiske tiltak der hjulopphenget i varebilen er godt isolert og gir færre vibrasjoner og mindre støy fra veibanen til interiøret og lasterommet.I tillegg vil du oppleve at tykkere vinduer og ekstra tetningsnivå i dørene total sett gir en kjøreopplevelse med lavt støynivå.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

15 + 13 =