Mercedes-Benz E-klasse stv. Plug-in

  • UTGÅTT MODELL

Nye E-Klasse stasjonsvogn som ladbar hybrid er her i oppgradert versjon. Kjør uten utslipp i nærmiljøet, og nyt den velkjente kjøregleden til en E-klasse på langtur. Designet har blitt mer dynamisk, førerplassen er ny, og bagasjerommet kunne ikke vært romsligere. Bilen har en solid elektrisk rekkevidde og kan fås med både bensin- og dieselmotor.

Vi har alle ulike behov, og den nye E-Klasse stasjonsvogn tar med seg det beste fra to verdener: Mercedes-Benz sine anerkjente og kraftige bensin- eller dieselmotorer, i kombinasjon med en effektiv og dynamisk elektrisk motor.

Kjør på ren elektrisitet uten lokale utslipp i byen, og nyt den velkjente kjøreopplevelsen E-klasse er så kjent for på landeveien, helt uten bekymringer.

Nye E-Klasse plug-in hybrid kommer nå også i en versjon som er svært etterspurt her til lands – ladbar stasjonsvogn med firehjulstrekk.

Oppdatert design

Nye E-Klasse Stasjonsvogn har fått en designoppdatering av både interiør og eksteriør. På utsiden vil vi trekke frem den nye fronten som nå, om mulig, har blitt enda mer elegant. Baklyktene har også fått en full designoverhaling.

På innsiden vil vi først og fremst nevne det nye rattet, hvor du kan styre en rekke av bilens instrumenter og multimedia via oppgraderte berøringsflater.

Den heldigitale førerplassen har fått den nyeste versjon av det intelligente multimediesystemet Mercedes-Benz User Experience (MBUX), et system som lærer deg å kjenne etter hvert som du kjører bilen.

MBUX lærer seg musikken du liker, veien du kjører til jobb, og hvilke telefonnummer du ringer mest. Systemet vil automatisk velge radiokanal tilpasset smaken din, eller vise en raskere vei hjem hvis det er kø der du vanligvis kjører, hvis du ønsker det.

Motorer og elektrisk rekkevidde

Nye E-Klasse Plug-in Hybrid har en elektrisk rekkevidde på opp mot 51 km, avhengig av hvilken forbrenningsmotor og felger du ønsker. Versjonen med betegnelsen E 300 e leveres med en svært effektiv bensinmotor. Foretrekker du den raffinerte kraften fra Mercedes-Benz nyeste generasjon dieselmotorer, er det E 300 de du skal velge.

Drivstoff:

Plug-in diesel

Hestekrefter:

306 hk

Tilhengervekt:

2100 kg

Hjuldrift:

Firehjulsdrift

Antall seter:

5

Karosseritype:

Stasjonsvogn

Forbruk:

1,4/100km

Girkasse:

Automat

Ladekapasitet ladeboks:

7,4 kW

Bagasjerom:

560 l

Lastekapasitet tak:

100 kg

Elektrisk rekkevidde:

50 km

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: