Mercedes-Benz EQB

  • 7 seter
  • 3 seterader
  • Navigasjon med Electric Intelligence
  • MBUX multimediesystem.

Nye EQB kombinerer typiske Mercedes-EQ designelementer med et markant og karakteristisk uttrykk. Med opptil syv seter, et sjenerøst bagasjerom og MBUX multimediesystem, kan du oppleve elektrisk kjøring på en helt ny måte.

Alt du trenger: sikkerhet, plass og høy komfort. Den helelektriske EQB tilbyr en romslig og variabel kupé med opptil syv seter og individuelt nedfellbare bakseter, for å være forberedt på alle situasjoner i hverdagen.

Om ønskelig kan kupeen utvides med to ekstra nedfellbare individuelle seter på tredje seterad, og har dermed plass til opptil syv personer. Hvis den tredje seteraden felles ned i bagasjeromsgulvet, blir kompakt SUV-en til et ekte plassvidunder. Spesielt familievennlig: ISOFIX-barnesetefester er tilgjengelig i EQB på andre og tredje seterad for totalt fire seter, som gjør monteringen av barneseter meget enkelt og trygt. Passasjersetet foran kan også brukes til å feste et barnesete eller spedbarnssete.

Så enkelt kan det være å kjøre elektrisk.

Enten hjemme via Mercedes-Benz Wallbox Home eller på offentlige ladestasjoner – EQB kan enkelt lades nesten hvor som helst. Mercedes me Charge med integrert betalingsfunksjon og enkel fakturering gir deg tilgang til et bredt spekter av offentlige ladestasjoner over hele Europa.

Navigasjon med Electric Intelligence.

Navigasjon med Electric Intelligence er standard og bidrar til enkel bruk av EQB i hverdagen. Systemet beregner den beste ruten, samtidig som det tar hensyn til faktorer som ladenivå, vær og trafikkforhold, samt ladestopp hvis det er nødvendig. Dermed vil du nå målet ditt uten bekymringer.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: