Mercedes-Benz EQE

  • Opptil 660 km rekkevidde
  • Opptil 292 hk
  • Luftfiltersystem med HEPA filter
  • Multikonturseter
  • Fjernstyrt parkering

Med den ikoniske one-bow-designen og den fantastiske MBUX Hyperscreen kombinerer nye EQE ren estetikk med banebrytende ingeniørkunst på høyeste nivå. Opplev en ny, luksuriøs epoke med elektrisk mobilitet.

Nye EQE kombinerer sitt dynamiske utseende med luksuriøst interiør – en balanse mellom teknisk innovasjon og moderne estetikk. MBUX Hyperscreen er høydepunktet på førerplassen til den helelektriske EQE: Bak buet ekte glass er det plassert tre OLED-skjermer med intuitiv betjening som sikrer innovasjon og glans i interiøret langs hele fronten. Head-up-displayet gjør kjøreopplevelsen mer komfortabel og tryggere: Statusinformasjon og anvisninger projiseres på frontruten og direkte i førerens synsfelt. Dermed kan du ha fullt fokus på trafikksituasjonen – uten å gå glipp av noe.

Pust dypt inn – og ut igjen: Det nye HEPA-finstøvfilteret (High Efficiency Particulate Air) kan rense den innkommende luften for små partikler som pollen og finstøv med en filterytelse på opptil 99,65 %, samt nøytralisere ubehagelig lukt.

Den perfekte ryggstøtten: Åtte luftkamre og fire vibrasjonselementer i multikontursetene sikrer komfort på høyeste nivå. Ti massasjeprogrammer i to intensiteter gjør hver tur til et velværeprogram.

Kjøring med alle sansene: Lyder som reagerer på kjøringen din, en luksuriøs blanding av materialer og duftsetting av kupeen gjør tiden din i nye EQE til kvalitetstid.

Angi retningen: Bakakselstyringen (tilleggsutstyr) til den helelektriske EQE sikrer utmerket veigrep og smidig kjøredynamikk. Parker, snu og kjør i tre trinn med opptil 10° i plettfri balanse.

Det ligger i hendene dine: Med smarttelefonen din og Remote Parking-appen (Android, iOS) kan du parkere din nye EQE perfekt. En milepæl på vei mot autonom kjøring.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: