Mercedes-Benz EQV Varebil

  • Rekkevidde på inntil 357 km (WLTP)
  • Stor lastekapasitet
  • Rimelige driftskostnader

Verdens første helelektriske flerbruksbil fra Mercedes-Benz kommer nå også som varebil. Med nye Mercedes-Benz EQV varebil kjører du utslippsfritt med kjøreegenskaper, funksjonalitet og design i premiumklassen.

Rekkevidde og lading

Nye EQV varebil har en elektrisk rekkevidde på inntil 357 kilometer målt etter WLTP-metoden, en rekkevidde som sikrer bedriften din miljøvennlig mobilitet uten bekymringer. Batteriet har en kapasitet på 90 kWt.

Bilen kommen med en ombordlader med en kapasitet på 11 kW, egnet for effektiv lading med en ladeboks eller på en offentlig ladestasjon.

Batteriet på EQV varebil kan lades med en maksimal effekt på opptil 110 kW. Har du behov for å hurtiglade, betyr det at du kan øke kapasiteten på batteriet fra 10 til 80 prosent på rundt 45 minutter.

Lastevolum

Mercedes-Benz EQV 300 A2 varebil har et lastevolum på 6 m3. Tillatt totalvekt er på 3.500 kilo. Den elektriske drivlinjen er naturlig integrert med bilens design og går ikke på bekostning av tilgjengelig lastekapasitet.

Batteriet er plassert under gulvet i bilen og det lave tyngdepunktet har en positiv effekt på manøvreringen.

Teknologi

EQV varebil kommer med siste versjon av multimediesystemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Midt på dashbordet sitter en stor touchskjerm på ti tommer hvor du kontrollerer en rekke av bilens funksjoner. Her får du også informasjon om ladetid, energiflyt og forbruk.

Du kan også styre en rekke va systemets funksjoner ved hjelp av stemmen din, som for eksempel musikk, klimakontroll eller belysning.

Med tjenesten Mercedes me Charge får du tilgang på verdens største ladenettverk, med over 300.000 ladestasjoner. Tjenesten har også en integrert betalingsfunksjon med enkel fakturering.

Drivstoff:

Elektrisk

Hestekrefter:

204 hk

Nyttelast:

689 kg

Hjuldrift:

Forhjulsdrift

Antall seter:

2

Varerom volum:

6,0 m3

Forbruk:

25,2kWh/100km

Girkasse:

Automat

Ladekapasitet ladeboks:

7,4 kW

Ladekapasitet hurtiglading:

110 kW

Lastekapasitet tak:

150 kg

Elektrisk rekkevidde:

357 km

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

8 + 2 =