Mercedes-Benz EQV

  • Rekkevidde på opptil 357 km (WLTP)
  • Bagasjeplass på 1030 liter
  • Intuitiv MBUX multimediesystem
  • Aktiv bremseassistent
  • Digitalt bakspeil

EQV er Mercedes-Benz’ første elektriske flerbruksbil. Bilen har en rekkevidde på opptil 357 km (WLTP) og kommer i to størrelser på 5,1 og 5,4 meter. Den kan leveres med enten frittstående seter eller setebenker, som til sammen gir enten seks, syv eller åtte seter fordelt på tre seterader. I tillegg kommer stor bagasjeplass, så her får du plass til alt du trenger og litt til.

EQV – rekkevidde på opptil 357 km (WLTP)

EQV er verdens første elektriske premium MPV (flerbruksbil). Med opptil 8 seter, rekkevidde inntil 357 km (WLTP) og et eksklusivt designspråk, er bilen et perfekt alternativ for familien. EQV kan også være et flott alternativ for bedrifter som ønsker å kombinere plass og persontransport. Og alt sammen utslippsfritt.

EQV har forhjulsdrift og en toppfart på 140 km/t. Hurtigladekapasiteten er veldig bra, du kan gå fra 10 til 80 prosent på rundt 45 minutter.

Du kan lade hjemme med Mercedes-Benz Wallbox, eller du kan fylle batteriet ved ladestasjoner når du er på farten. Du kan naturligvis også lade EQV i vanlig stikkontakt hvis du ikke har andre muligheter tilgjengelig. Vil du lade din EQV 300 i en fei, kan du bruke en IONITY hurtigladestasjon, med en effekt på inntil 350 kW. Mulighetene er mange.

EQ står for elektrisk intelligens

Mercedes-Benz’ EQ-teknologi forener på en suveren måte attraktivt design, enestående kjøreglede, praktiske egenskaper, miljøvennlig drift, og maksimal sikkerhet. Og med batteriet under gulvet har du god plass i bilen, uten at det går på bekostning av interiøret. Det betyr at EQV møter dagens høye standarder for funksjonalitet.

Drivstoff:

Elektrisk

Hestekrefter:

204 hk

Tilhengervekt:

0 kg

Hjuldrift:

Forhjulstrekk

Antall seter:

8

Ladekapasitet hurtig:

110 kW

Forbruk:

25,2 KWh/100km

Girkasse:

Automat

Ladekapasitet ladeboks:

7,4 kW

Bagasjerom:

1030 l

Lastekapasitet tak:

75 kg

Elektrisk rekkevidde:

357 km

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: