Fremtidsrettet drivsystem kombinert med velkjente sterke sider: eSprinter varebil.

eSprinter er din fremtidsrettede mobilitetsløsning når bilen i hovedsak brukes til planlagte ruter i bytrafikk. Med sin effektive el-drift på maks. 85 kW (116 hk) er den like pålitelig, økonomisk og fleksibel som du har kunnet forvente av en Sprinter de siste 25 årene.
Du kan bestille eSprinter i lengden Standard (A2) med høyt tak. Lasteromsvolumet på 11 m³ reduseres ikke på noen måte av el-driften. Nyttelasten er på inntil 891 kg.

Dersom du vurderer å gå over til elektromobilitet, vil du raskt se at det da dreier seg om langt mer enn kun et elektrisk drevet kjøretøy. Derfor utvikler våre spesialister i dialog med deg et virksomhetstilpasset konsept for din elektromobilitet – vårt økosystem for eldrevne varebiler. Her inngår blant annet etablering av egnet ladeinfrastruktur, service på stedet og konnektivitetstjenester.
Sentrale merkevareløfter fra Mercedes-Benz Vans som f.eks. ergonomi, arbeidssikkerhet, komfort og trygghet er selvsagt også sterke sider ved eSprinter.

Den høyeffektive elektromotoren imponerer med stor trekkraft i alle turtallsområder og rolig motorgange. Elektromotoren har betydelig høyere virkningsgrad enn en forbrenningsmotor, den går nesten lydløst og har maksimalt dreiemoment allerede fra første motoromdreining. Når strømmen til elbilen genereres fra alternative energikilder, er det ingen utslipp fra drivsystemet. Dette gjør elektromotoren til en fremtidsrettet driftstype, både økonomisk og økologisk sett, ikke minst i tettbebygde områder med store utslipp av skadelige stoffer og stadig strengere utslippsforskrifter. Sammenlignet med en forbrenningsmotor er elektromotoren dessuten mindre utsatt for slitasje i tillegg til at den krever mindre vedlikehold.

I hver eneste Sprinter skjuler det seg 25 års erfaring, og eSprinter er tuftet på denne. Også når det gjelder modulene i den elektriske driften drar du fordel av hvor gjennomprøvde komponentene er. For modulkomponenter i eSprinter stammer fra utviklingen av personbiler og har allerede vært i bruk i noen år i biler med alternative drivsystemer.
Du får utlevert en Mercedes-Benz i velkjent kvalitet, med elektrisk drift og varmesystem som har bestått våre omfattende vintertester i temperaturer ned til minus 30 °C.

Fleksibel når det kommer til batteristørrelse og lademuligheter.

Takket være Combined Charging System (CCS) er eSprinter ikke kresen når det gjelder ladestasjoner og veggbokser/wallbox: Den lader både med maks. 7,4 kW og vekselstrøm (AC) og maks. 20 kW og likestrøm (DC). Med DC-ladeeffekten på maks. 80 kW som tilleggsutstyr kan høyvoltbatteriet (47 kWh) som er standard, lades fra 10 til 80 % på kun 20 minutter på en DC-hurtigladestasjon.
Når du skal lade, stikker du simpelthen ladekabelens CCS-plugg inn i bilens CCS-kontakt (Combo 2) i grillen. Er verken wallbox eller ladestasjon tilgjengelig, kan batteriet lades via det vanlige strømnettet.

Et optimalt sikkerhetsnivå, også med el-drift.

De eldrevne varebilene fra Mercedes-Benz har bestått tilsvarende biltester og kollisjonstester som for en bil med forbrenningsmotor. Med hensyn til sikkerheten ligger de med andre ord på det glimrende nivået du er vant til fra Mercedes-Benz.
Drivlinjen, høyvoltbatteriet og høyvoltledningene er plassert godt beskyttet i rammen. En beskyttelsesplate beskytter dessuten batterisystemet mot skader fra undersiden. Alle høyvoltledninger er svært godt isolert.
Dersom kollisjonssensorene registrerer en alvorlig ulykke, gjøres bilen automatisk spenningsløs.

eSprinter har et lasteromsvolum på hele 11 m3. Den leveres utelukkende i lengden Standard (A2) med høyt tak. Plassforholdene reduseres ikke på noen måte som følge av el-driften. Nyttelasten er 891 kg ved 47 kWh effektiv batterikapasitet. Også til eSprinter kan du velge utstyr som gjør det enklere og sikrere å bruke lasterommet.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

4 + 13 =