Effektiv el-drift, kombinert med velkjente kvaliteter.

eVito Tourer Long Range har det som skal til for å hevde seg på elbilmarkedet. Og den er akkurat like funksjonell, trygg og komfortabel som en vanlig Mercedes-Benz Vito. Den svært effektive elektromotoren yter 150 kW (204 hk) [eVito Tourer Long Range med reg. som personbil (M1). Strømforbruk i testsyklus for blandet kjøring 26,2 kWh/100 km, CO2-utslipp 0 g/km ][*] og et dreiemoment på 365 Nm samt de andre elektriske komponentene utnytter synergieffekten fra konsernets modulsystem.

eVito Tourer Long Range har en rekkevidde på inntil 366 km (kombinert WLTP). Den effektive batterikapasiteten er på 90 kWh og med en ladeeffekt på inntil 110 kW er batteriet fulladet på ca. 45 min (fra 10-80%).

eVito Tourer Long Range leveres som lang og ekstra lang variant. El-driften medfører ingen begrensninger på den store kupeen med inntil åtte sitteplasser pluss fører.

eVito Tourer Long Range anbefales spesielt for bykjøring der den kjører jevnlige og hyppige turer. eVito Tourer Long Range er videre egnet for alle bransjer og bruksformål med en bruksprofil som tilsvarer bilens rekkevidde.

Den intelligente driftsstrategien sørger for en mest mulig effektiv utnyttelse av energien: Med de tre kjøreprogrammene E+, E og C samt de fem energigjenvinningstrinnene D– –, D–, D, D+ og D Auto kan du optimalisere strømforbruket og dermed rekkevidden. Under energigjenvinning gjenvinnes energi når bilen bremser. I energigjenvinningstrinnet D Auto hjelper ECO-assistenten, som kobles inn automatisk, deg med å utnytte ladingen best mulig. Den tilpasser energigjenvinningstrinnet til kjøresituasjonen.

Informasjons- og kommunikasjonssystemene med en rekke grensesnitt sørger om ønskelig for optimale forbindelser og god underholdning. Multimediesystemene Audio 30 og Audio 40 (tilvalg) betjenes via en berøringsskjerm på en intuitiv og bekvem måte.

eVito Tourer Long Range blir raskt din høyt verdsatte partner. Derfor gjør vi alt for at forholdet skal bli langvarig og stabilt. Du får utlevert en Mercedes-Benz i velkjent kvalitet, med elektrisk drift og varmeanlegg som har bestått våre omfattende vintertester i temperaturer ned til minus 30 °C. Den omfattende korrosjonsbeskyttelsen med fullforsinket karosseri og de slitesterke materialene i kupeen sørger for at den etter mange års bruk fortsatt gjør en god figur som visittkort for ditt foretak.

La oss se på de behagelige sidene ved jobben din. Med sitt rommelige interiør vil eVito Tourer Long Range gjøre deg topp motivert for jobben. På de robuste og komfortable setene sitter du godt og avslappet også på langturer. I den kalde årstiden er setevarme for føreren standard og et verdifullt gode. Trenger du plass til to passasjerer foran, kan du bestille passasjersetebenk foran. Audiosystemene som leveres som tilleggsutstyr sørger for god kommunikasjon og underholdning underveis og med navigasjonssystemet Audio 40 og bidrar i tillegg til at du enklere når bestemmelsesstedet.

Takket være Combined Charging System (CCS) stiller du svært fleksibelt med eVito Tourer Long Range i forhold til ladestasjoner og wallbox (veggbokser): Den lader som standard med inntil 11 kW vekselstrøm (AC) fra 0 til 100 % i løpet av ca. 10 timer, og fra 10 til 80 % på ca. 46 minutter med inntil 110 kW likestrøm (DC).  Når du skal lade, plugger du ganske enkelt ladekabelen inn i CCS-kjøretøykontakten (Combo 2) til venstre i fremre støtfanger. Er hverken wallbox eller ladestasjon tilgjengelig, kan batteriet også lades via det vanlige strømnettet.

Høyvoltbatteriet er fulladet etter 10 timer.

Maksimal ladeeffekt på inntil 11 kW.

Høyvoltbatteriet har en effektiv kapasitet på 90 kWh. Ved hjelp av en wallbox eller en ladestasjon kan det lades fra 0 til 100 % i løpet av ca. 10 timer. Ladeeffekten på inntil 11 kW (2 faser x 16 A eller 1 fase x 32 A) vekselstrøm overføres fra ladeinfrastrukturen via en Mode 3-ladekabel med type 2-ladeplugg. Tilvalgsladekablene fås enten i en lengde på 5 eller 8 m for 2- eller 1-faselading.

Kabelens plugg settes inn i ladekontakten på B-stolpen på førersiden. Bilens sentrallås låser og låser opp tilkoblingen. Status for ladingen ses til enhver tid på ladekontaktens kontrollindikator. Er verken wallbox eller ladestasjon tilgjengelig, kan batteriet lades via det vanlige strømnettet.

Tilbudet av førerassistansesystemer til Vito Tourer Long Range er klasseledende i sitt segment. Under kjøring, i krevende situasjoner samt ved parkering og finmanøvrering støttes føreren av gjennomprøvde assistansesystemer, som kan gjøre arbeidet enklere og sikrere.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

1 + 8 =