Nye eVito varebil Long Range med markedets lengste rekkevidde.

eVito varebil Long Range er så avansert som du forventer at elektrisk mobilitet skal være. Og den er akkurat like funksjonell, trygg og komfortabel som en vanlig Mercedes-Benz Vito. Den høyeffektive elektromotoren med 150 kW (204 hk) [eVito varebil med reg. som nyttekjøretøy (N1). Strømforbruk i testsyklus for blandet kjøring 23 kWh/100 km, CO₂-utslipp 0 g/km] [*] og et dreiemoment på 365 Nm samt de andre elektriske komponentene utnytter synergieffekten fra konsernets modulsystem.

eVito varebil Long Range har en rekkevidde på inntil 366 km (kombinert WLTP). Den effektive batterikapasiteten er på 100 kWh og med en ladeeffekt på inntil 110 kW kan du hurtiglade batteriet 10-80% på ca 45 minutter.

eVito varebil Long Range leveres som lang og ekstra lang variant. El-driften medfører ingen begrensninger på lasteromsvolumet som er på hhv. 6,0 m3 og 6,6 m3.

Våre eldrevne varebiler har også økonomiske fordeler. Avhengig av bruksprofil kan de totale driftskostnadene for el-drift ligge på samme nivå som for biler med forbrenningsmotor.

Den intelligente driftsstrategien for eldrevne varebiler sørger for at bilen er økonomisk på veien. Med tre kjøreprogrammer og fire energigjenvinningstrinn kan du optimalisere strømforbruket og dermed også rekkevidden til varebilen med el-drift. Under energigjenvinning gjenvinnes energi når bilen bremser. For eksempel lades batteriet når bilen kjører i nedoverbakker, i stedet for at energien går tapt i form av varme når bilen bremser. Du kan med andre ord komme langt med eldrevne varebiler fra Mercedes-Benz – både på veien og i forretningslivet.

eVito blir raskt din høyt verdsatte partner. Derfor gjør vi alt for at forholdet skal bli langvarig og stabilt. Du får utlevert en Mercedes-Benz i velkjent kvalitet, med elektrisk drift og varmeanlegg som har bestått våre omfattende vintertester i temperaturer ned til minus 30 °C. eVito er beregnet på bruk i næringsvirksomhet med de kravene det innebærer. Den omfattende korrosjonsbeskyttelsen med fullforsinket karosseri sørger for at den etter mange års bruk fortsatt gjør en god figur som visittkort for ditt foretak. I tillegg leveres bilen med understellsbehandling som norsk standard.

En ting er sikkert: eVito er en bil som du kan stole på. Et kjøretøy med maksimal tilgjengelighet som hjelper deg med arbeidsoppgavene dine overalt og døgnet rundt. For oss er slagordet «Mercedes-Benz Varebil. Kvalitet i arbeid.» mer enn bare et motto. Det er et løfte.

I eVito er det plass til alt som må være med. El-driften begrenser på ingen måte plassen i lasterommet. Og med sine 3500 kg og en nyttelast på inntil 700 kg* samt en lasteromslengde på inntil 3 meter har den plass til mye last.

Med 2 kjøretøylengder, et fleksibelt sikringssystem og praktiske skilleveggløsninger (tilvalg) byr den på allsidige variasjonsmuligheter og spesialiseringer som legger forholdene til rette for dine profesjonelle transportløsninger.

De store døråpningene og den lave lastekanten gjør for øvrig at du kan mestre tunge oppgaver lekende lett. Å laste og losse eVito er nå sikrere og mer komfortabelt og effektivt enn noensinne.

*Nyttelast kan variere ift utstyrnivå på bil.

Effektiv utnyttelse av elektrisk energi.

Drivsystemet omfatter elektromotoren, høyvoltbatteriet, kraftelektronikken og batteriladeren. Elektromotoren driver forhjulene ved hjelp av energi fra høyvoltbatteriet. Batteriet lades hovedsakelig via strømnettet, og kan også mates med energi som gjenvinnes når bilen kjører.

Den intelligente driftsstrategien sørger for en mest mulig effektiv utnyttelse av energien. Tre kjøreprogrammer og fire energigjenvinningstrinn optimaliserer strømforbruket og dermed også rekkevidden. De tre kjøreprogrammene E+, E og C velges med kjøreprogrambryteren i midtkonsollen, mens de fire energigjenvinningstrinnene D-, D, D+ D++ velges med girskiftehendlene på rattet.

Under energigjenvinning gjenvinnes energi når bilen bremser. For eksempel lades batteriet når bilen kjører i nedoverbakker, i stedet for at energien går tapt i form av varme når bilen bremser. Kombiinstrumentets display viser innstilt kjøreprogram og energigjenvinningstrinn. Denne intelligente driftsstrategien øker den eldrevne varebilens driftsøkonomi under daglig bruk på veien.

Fleksibel lading på ulike ladestasjoner.

Hurtiglad på 45 minutter.

Takket være Combined Charging System (CCS) kan du lade eVito ulikt på ladestasjoner og veggbokser: den lades fra 0 til 100% på omtrent 10 timer med opptil 11 kW og vekselstrøm (AC) og fra 10 til 80% på ca. 80 minutter med opptil 50 kW og likestrøm (DC). Med den valgbare DC-ladekraften på opptil 110 kW, kan høyspenningsbatteriet hurtiglades fra 10 til 80% på omtrent 45 minutter1 på en DC-hurtigladestasjon.

Når du lader, kobler du ladekabelen til CCS-bilkontakten (Combo 2) på venstre side på den fremre støtfangeren. Hvis det ikke er noen ladeboks eller ladestasjon, kan batteriet også lades via en vanlig stikkontakt

Behovstilpassede lademuligheter.

For enkelt- og flåtekunder finnes det to løsninger for ladeinfrastruktur – skreddersydd for den enkelte kundegruppe. Enkeltkunder kan anskaffe seg Mercedes-Benz Wallbox Home i førsteklasses og kompakt design. Wallbox skal installeres i henhold til lokale forskrifter av en elektriker som kunden velger selv.

For kunder med mer enn to biler på ett sted er tilbudet mer omfattende. Sammen med en utvalgt partner tilbyr Mercedes-Benz varebil en løsning for ladeinfrastruktur som omfatter rådgivning, klargjøring på stedet, installasjon av maskinvare for lading samt vedlikehold og brukerstøtte. På denne måten kan maksimalbelastning unngås eller reduseres, slik at kostnadene reduseres.

eVito varebil Long Range har stor kapasitet og takler tung last. Den er proff på krevende oppgaver og er en førsteklasses ambassadør for ditt foretak. Dens spesialitet er lastekapasiteten. Den ekstra lange varianten av eVito varebil Long Range har et lasterom som er inntil 3061 mm langt og har et volum på maksimalt 6,6 m³. I vektvarianten 3500 kg kan bilen frakte inntil 700 kg* i lasterommet.  Bilens el-drift begrenser ikke lasteromsvolumet på noe som helst vis, ikke på noen av variantene.

Men vekt er ikke alt. eVito varebil Long Range er også svært lett å laste med de store døråpningene og den lave lastekanten. Med skyvedør på venstre side (tilleggsutstyr) har den åpning på tre kanter og kan for eksempel lastes med tre europaller. Lastsikringsskinnene i lasteromsgulvet og surreskinnene i sideveggen gir fleksible muligheter for å sikre lasten.

*Nyttelast kan variere ift utstyrsnivå på bil.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

15 + 7 =