Mercedes-Benz GLE

  • Opptil 7 seter
  • Opptil 381 hk
  • Opptil 3.500 kg hengervekt

Nye GLE imponerer med mer enn bare ett eksteriørmessig høydepunkt: Den optimaliserte frontdesignen med ny grill understreker den dynamiske SUV-karakteren. Allerede ved første øyekast signaliserer de 22 tommers lettmetallfelgene (tilleggsutstyr) og det lyse panoramasoltaket et høyt nivå av kjørekomfort. La deg imponere av sofistikerte detaljer: Med omgivelsesbelysningen projiseres et animert Mercedes-Benz mønster på bakken når dørene åpnes.

Interiøret i nye GLE imponerer med førsteklasses komfort og materialer av høy kvalitet for en eksklusiv feelgood-atmosfære. Utstyrt med et nytt multifunksjonsratt med tre eiker og siste generasjon MBUX byr GLE på meget god brukervennlighet på hver eneste kjøretur.

MBUX Augmented Reality kobler sammen den virkelige og virtuelle verden og navigerer deg trygt gjennom selv forvirrende trafikksituasjoner. Grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon vises på levende bilder fra frontkameraet, noe som gjør orientering og stedsbestemmelse enklere.

Spar tid og unngå stress under manøvrering: Assistent for rygging med tilhenger gjør det mulig å rygge nøyaktig og uanstrengt – også i vanskelige situasjoner og for mindre erfarne førere som ikke kjører så ofte med tilhenger.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: