Mercedes-Benz A-klasse.

  • UTGÅTT MODELL

Nå kan du bestille helt nye Mercedes-Benz A-Klasse plug-in hybrid. Med klasseledende rekkevidde på inntil 74 km og optimalisert bagasjerom ligger alt til rette for at nye og ladbare A-Klasse vil bli en suksess på det norske markedet. Bilen kommer i to karosserivarianter, sedan og hatchback. På den tekniske siden er de helt like. A-Klasse plug-in hybrid kan også leveres med hengerfeste og kan trekke opp til 1600 kg.

A-Klasse Plug-in hybrid

A-Klasse plug-in hybrid imponerer, først og fremst med sin klasseledende elektriske rekkevidde på inntil 74 km, og sine solide ytelser. Nye A-Klasse kommer naturligvis med systemet MBUX, som byr på spennende funksjoner som stemmestyring og navigasjon med utvidet virkelighetsinformasjon. 

Kjøremodusene Komfort, ECO og Sport gjør at du som fører kan velge om du vil kjøre elektrisk, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring. Modellen kan også forvarmes eller -kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Den elektriske motoren er sømløst integrert i drivlinjen, og vil sammen med den firesylindrede forbrenningsmotoren gi en systemeffekt på 218 hk (160 kW), og et dreiemoment på 450 Nm. Majoriteten av disse kreftene leveres umiddelbart og tar A250e fra 0-100 km/t på 6,6 sekunder. Toppfarten er på solide 235 km/t, eller 140 km/t på ren elektrisitet. Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

Drivstoff:

Plug-in bensin

Ladekapasitet, hurtig

7,4 kW

Bagasjerom

370 liter

Hjuldrift:

Forhjulsdrift

Girkasse

Automat

Lastekapasitet tak

75 kg

Elektrisk rekkevidde:

74 km

Hestekrefter:

218 hk

Tilhengervekt:

1600 kg

Forbruk:

1,3 l/100 km

Antall seter:

5

Karosseritype:

Kompakt

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: