Mercedes-Benz S-klasse sedan.

  • UTGÅTT MODELL

Mercedes-Benz S-Klasse Sedan er en luksusbil med banebrytende teknologi. Dette er bilen for deg som mener kjøring er mer enn transport. Det avanserte komfortsystemet gir økt trivsel og kjøreglede, mens assistansesystemene sørger for en trygg og sikker kjøretur.

S-Klasse – innovativ og luksuriøs

Mercedes-Benz S-Klasse er en av de mest innovative bilene på markedet. Dette er en stor bil med mange tilvalgsmuligheter. Komfortstyring inneholder blant annet massasje- og duftfunksjoner i syv ulike stemninger, som får deg til å senke skuldrene mens du sitter bak rattet. Underholdningssystemet med høyoppløselige skjermer og 3D-lydsystemer holder humøret oppe, og takket være navigasjon i sanntid finner du enkelt frem til målet.

Det beste innen sikkerhet

Med årvåkne assistansesystemer som følger med på alt kan du føle deg trygg i nye Mercedes-Benz S-Klasse. Systemene reagerer raskt og bidrar til å forhindre kritiske situasjoner i trafikken. Systemer som delvis automatisert kjøring, autonome bremser og aktiv støtte ved unnamanøvrering og bremsing, betyr både økt kjøreglede og økt sikkerhet.

Energibesparende motor

S-Klasse har en kraftig 8-sylindret bensinmotor som er rik på ytelse samtidig som den er energisparende. Intelligent teknologi reduserer luftmotstanden, blant annet ved at lamellene i grillen og støtfangeren lukkes automatisk når det ikke er behov for kjøling.

Drivstoff:

Diesel

Hestekrefter:

286 hk

Tilhengervekt:

2100

Hjuldrift:

Firehjulsdrift

Antall seter:

5

Karosseritype:

Sedan

Forbruk:

6,5l/100 km

Bagasjerom:

510 liter

Girkasse:

Automat

Lastekapasitet tak:

100 kg

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker: