Robust og kraftig: Sprinter planbil.

Sprinter planbil tilbyr et imponerende mangfold med 3 kjøretøylengder, standardførerhus eller dobbeltkabin samt en lasteflate på inntil 9,2 m2

For kjøretøy med forhjulsdrift får man en gunstig startpris og ekstra nyttelast sammenlignet med kjøretøy med bakhjulsdrift. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringskonseptet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses dine behov.

Førerhuset til nye Sprinter planbil er i seg selv et høydepunkt med radiatordekselet som er typisk for Mercedes-Benz og frontlykter i moderne form. Førerplassen er også ny og utmerker seg med flott design og enestående funksjonalitet, for eksempel det smarte, modulbaserte oppbevaringskonseptet og KEYLESS-START.

Den inntil 9,2 m2 store lasteflaten avgrenses av aluminiumskarmer av høy kvalitet. Dermed får man en palletilpasset, robust lasteflate med plass til to 1200 x 1000 mm store industripaller ved siden av hverandre. Som tilvalg sørger oppbevaringskasser på høyre og venstre side under lasteplanet for et låsbart og sprutsikkert oppbevaringsrom, f.eks. til verktøy eller materialer. De rommer 30 l hver.

Andre fordeler er det store utvalget av driftstyper: Alt etter bruksprofil og ønsket kjørestil kan du bestille Sprinter planbil med forhjuls-, bakhjuls- eller firehjulsdrift. Girskift foretas enten manuelt med en 6-trinns manuell girkasse eller automatisk med 7G-TRONIC PLUS eller automatgirkassen 9G-TRONIC som er enestående i dette segmentet.

For å gjøre arbeidsdagen så økonomisk og behagelig som mulig, kan Sprinter leveres med ulike radioer, multimediesystemer og konnektivitetsløsninger. Alt etter behov spenner utvalget fra smarttelefonholder, radio med Bluetooth®-grensesnitt og håndfrifunksjon til multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, rask harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og integrering av smarttelefon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel betjene ved hjelp av den høyoppløselige berøringsskjermen eller touch control-knappen på multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.
Digitale løsninger har blitt en viktig del av den moderne arbeidshverdagen. Vi har derfor utstyrt Sprinter med en integrert kommunikasjonsmodul som utgjør det tekniske utgangspunktet for permanent internettforbindelse i bilen. Dette legger til rette for bruk av dagens og fremtidige Mercedes PRO-tjenester. Tjenestene inkluderer blant annet en forutseende servicestyring som reduserer stillstandstidene samt en digital kjørebok som gjør slutt på de gule lappene en gang for alle.

Med en lasteflate på inntil 9,2 m2 byr Sprinter planbil på mange muligheter: standardførerhus eller dobbelkabin samt 3 kjøretøylengder danner utgangspunktet for et imponerende modellmangfold. I tillegg kommer fire motorer, mye tilleggsutstyr, understellsvarianter og bransjespesifikke løsninger fra påbyggprodusenter. Du kan dermed konfigurere biler med en tillatt totalvekt på inntil 5500 kg. Ved behov kan du koble til en tilhenger på inntil 3500 kg. Som tilvalg sørger oppbevaringskasser på høyre og venstre side under lasteplanet for et låsbart og sprutsikkert oppbevaringsrom, f.eks. til verktøy.

Det er lagt stor vekt på sikkerhet under utviklingen av Sprinter planbil. Råkarosseriet danner en solid basis, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil.

I tillegg kommer en rekke førerassistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der assistentene kan være til god hjelp. Utvalget spenner fra sidevindassistent (standard) til aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent. De to sistnevnte er standard på biler med tillatt totalvekt på mer enn 3500 kg. LED High Performance-frontlykter leveres som tilleggsutstyr og lyser opp veibanen langt og effektivt.

Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Sprinter er en bil som har demonstrert imponerende driftsøkonomi i mer enn 20 år. Også nye Sprinter planbil utmerker seg med anerkjent kvalitet og driftssikkerhet. Driftsøkonomisk kan du glede deg fordeler som en attraktiv startpris samt mange konfigurasjonsmuligheter som lar deg bestille kun det du virkelig har bruk for.

Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor redusert forbruket til dieselmotorene våre ytterligere. Andre driftsøkonomiske fordeler er ekstra nyttelast med 50 liters hovedtank2 og bakakselfjær av glassfiberforsterket plast som tilvalg.

Takket være et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner er Sprinter planbil en økonomisk mobilitetsløsning.

Kan tilpasses så godt som alle behov.

De mange kjøretøyvariantene og utstyrsmulighetene gjør det mulig å tilpasse Sprinter planbil nøyaktig til transportoppgaven. Med den lange kjøretøylengden og standardførerhus er lasteflatens maksimale størrelse 9,2 m². Dersom nyttelasten er avgjørende, velger man fortrinnsvis vektvarianten 5500 kg. I standardførerhuset er det plass til 3 personer, mens man med dobbeltkabinen kan kjøre team på inntil 7 personer til arbeidsstedet. I tillegg kan man velge blant en rekke bransjespesifikke løsninger i velprøvd kvalitet fra påbyggsprodusenter.

Oversikt over variantene av Sprinter planbil:

  • Lasteflate på inntil 9,2 m²
  • Fås med tillatt totalvekt på 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg og 5000 kg, i tillegg til en rekke varianter for økt og redusert totalvekt for en tillatt totalvekt på inntil 5500 kg
  • Maksimal nyttelast på mer enn 3000 kg i vektvarianten med 5500 kg
  • Fås med forhjuls-, bakhjuls- og firehjulsdrift
  • 3 kjøretøylengder: kompakt, standard og lang
  • 2 førerhus: standardførerhus og dobbeltkabin

Lasteflaten til Sprinter planbil er en hensiktsmessig løsning for åpen transport av tungt og plasskrevende gods samt massegods. Lasteflatens størrelse varierer med kjøretøylengden og etter om bilen er utstyrt med standardførerhus eller dobbeltkabin. Nedfellbare karmer avgrenser lasteflaten på sidene og bak og gjør det mulig å laste fra 3 sider. Stigtrinnet på innsiden av bakkarmen gjør det lettere å klatre opp. Lastekarmene er utført i aluminium. Stigeholdere bak førerhuset og på enden av lasteplanet fås som tilleggsutstyr. De gjør det mulig å plassere og feste lange gjenstander, slik at lasteplanet kan brukes til annet gods.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

3 + 11 =