Overbevisende i alle henseender: Sprinter varebil.

Sprinter varebil tilbyr et imponerende mangfold med 4 kjøretøylengder, 3 takhøyder og et lasteromvolum på inntil 17 m3. For kjøretøy med forhjulsdrift, som nå er tilgjengelig, får man en gunstig startpris, ekstra nyttelast og en lavere lastekant sammenlignet med kjøretøy med bakhjulsdrift. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringssystemet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses dine behov.

Nye Sprinter varebil har et lekkert utseende som følger det moderne designkonseptet Sensual Purity fra Mercedes-Benz. Førerplassen er også ny og utmerker seg med flott design og enestående funksjonalitet, for eksempel det smarte, modulbaserte oppbevaringskonseptet og KEYLESS-START.

Lasterommet kan du innrede helt i tråd med egne behov med praktisk tilleggsutstyr som det innvendige taklaststativet1, vektoptimert kunststoffgulv og lastbare hjulkasser. Pallestøtte (tilvalg) i stigtrinnet for skyvedøren stabiliserer lasten for eksempel ved kjøring i svinger og gjør det enklere å feste lasten godt.

For å gjøre arbeidsdagen så økonomisk og behagelig som mulig, kan Sprinter leveres med ulike radioer, multimediesystemer og konnektivitetsløsninger. Alt etter behov spenner utvalget fra smarttelefonholder, radio med Bluetooth®-grensesnitt og håndfrifunksjon til multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, rask harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og integrering av smarttelefon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel betjene ved hjelp av den høyoppløselige berøringsskjermen eller touch control-knappen på multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.
Digitale løsninger har blitt en viktig del av den moderne arbeidshverdagen. Vi har derfor utstyrt Sprinter med en integrert kommunikasjonsmodul som utgjør det tekniske utgangspunktet for permanent internettforbindelse i bilen. Dette legger til rette for bruk av dagens og fremtidige Mercedes PRO-tjenester. Tjenestene inkluderer blant annet en forutseende servicestyring som reduserer stillstandstidene samt en digital kjørebok som gjør slutt på de gule lappene en gang for alle.

Sprinter varebil byr på mange muligheter: 4 kjøretøylengder, 3 takhøyder og 4 motoralternativer danner utgangspunktet for et imponerende variantmangfold. Du kan dermed konfigurere biler med en tillatt totalvekt på inntil 5500 kg. Velger du den lengste av de fire kjøretøylengdene og det høyeste av de tre takene får du en Sprinter varebil med et lasteromsvolum på inntil 17 m3. Ved behov kan du koble til en tilhenger på inntil 3500 kg.

Tilleggsutstyret omfatter 600 ulike enheter, blant annet spesielle flåte- og chassisløsninger som tilpasser Sprinter varebil nøyaktig til dine behov. Med pallestøtte, innkledde hjulkasser og innvendig taklaststativ som tilvalg blir mange transportoppgaver enklere å løse. For spesielle bransjekrav leveres bilen fra fabrikken med komplette løsninger fra Mercedes-Benz VanSolution, samt på- og ombyggingsløsninger av høy kvalitet gjennom partnerprogrammet «Mercedes-Benz VanPartner». Dette gjennomføres i form av en separat bestilling.

 

 

 

1

Det innvendige taklaststativet leveres for tiden ikke.

2

Bare i forbindelse med forhjulsdrift.

3

I forbindelse med forhjulsdrift, sammenlignet med bakhjulsdrift.

4

Hovedtank på 50 liter fås som tilvalg til Sprinter varebil i forbindelse med forhjulsdrift.

5

Gulvbelegg i kunststoff fås som tilvalg til Sprinter varebil.

Det er lagt stor vekt på sikkerhet under utviklingen av Sprinter. Karosseriet danner en solid basis, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil.
I tillegg kommer en rekke førerassistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der assistentene kan være til god hjelp. Utvalget spenner fra sidevindassistent (standard) til aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent. De to sistnevnte er standard på biler med tillatt totalvekt på mer enn 3500 kg. Tre kamerasystemer, fra ryggekamera med skjerm på det innvendige speilet til 360°-kamera, sørger for enda bedre sikt fra førerplassen. LED High Performance-frontlykter leveres som tilleggsutstyr og lyser opp veibanen langt og effektivt.
Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Sprinter er en bil som har demonstrert imponerende driftsøkonomi i mer enn 20 år. Også nye Sprinter varebil utmerker seg med anerkjent kvalitet og driftssikkerhet. Driftsøkonomisk kan du glede deg over fordeler som en attraktiv startpris samt mange konfigurasjonsmuligheter som lar deg bestille kun det du virkelig har bruk for.

Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor redusert forbruket til dieselmotorene våre ytterligere. Andre fordeler som gagner din bedrifts økonomi er nyttelasten som er økt med rundt 50 kg3. Med 50 liters hovedtank4 og gulvbelegg av kunststoff5 som tilvalg, kan redusere bilens vekt ytterligere. I tillegg imponerer Sprinter varebil med enda bedre plassforhold3 og et 80 mm lavere lasteromsgulv3. Dette gjør det lettere å laste inn og ut av bilen, samtidig som inn- og utstigning blir enklere.

Takket være et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner er Sprinter varebil en økonomisk mobilitetsløsning.

Velger du den lengste av de fire kjøretøylengdene og det høyeste av de tre takene får du en Sprinter varebil med et lastevolum på inntil 17 m3. For vektvarianten med 5500 kg er maksimal nyttelast på 3144 kg. Biler med forhjulsdrift overbeviser med ekstra lasteromsvolum og et lasteromsgulv som er 80 mm lavere enn på biler med bakhjulsdrift. I tillegg frakter de 50 kg mer nyttelast enn biler med bakhjulsdrift i den foregående serien. En rekke smarte løsninger optimaliserer og forenkler bruken av det romslige lasterommet.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

4 + 11 =