Klar for enhver oppgave: Med Vito Mixto.

Vito Mixto er en allrounder med stjerne: Den rommer inntil 6 personer og et lastevolum på inntil 4,1 m³. Drivsystemene med lavt forbruk bidrar til et godt økonomisk resultat for hver kilometer. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret med teknisk gjennomprøvde førerassistansesystemer på et meget høyt nivå. Det er ikke det eneste som er toppstandard – tre audiosystemer som tilvalg og konnektivitetsløsningene til Mercedes PRO gir tilgang til den digitale verden i Vito.

Alle kan dra nytte av de eksemplariske sikkerhets- og førerassistansesystemene i Vito Varebil – passasjerene dine, du selv og også andre trafikanter. Det elektroniske stabilitetsprogrammet ADAPTIVE ESP® med lastavhengig regulering, sidevindassistenten og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST inngår i standardutstyret. I tillegg til standard kollisjonspute for fører får du flere kollisjonsputer som tilleggsutstyr. Om ønskelig kan du få støtte fra den aktive bremseassistenten og den aktive avstandsassistenten DISTRONIC samt kjørefelt- og blindsoneassistenten.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Blant alle dieselmotorene til Vito Varebil vil du garantert finne en god løsning for dine transportoppgaver. Påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz sørger for at din Vito Varebil alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km.

Med Vito tar du simpelthen den digitale verdenen med deg! Audiosystemene har håndfrisett samt musikkstrømming via Bluetooth® og gjør det til dels mulig å integrere smarttelefoner. Dermed kan arbeidet utføres mest mulig effektivt og bekvemt – også takket være den enkle betjeningen.

Det stadig økende antallet Mercedes PRO konnektivitetstjenester hjelper deg med å takle oppgaver enklere og mer effektivt. Det omfattende tilbudet av tilvalg strekker seg fra flåtekommunikasjon og billogistikk til Mercedes-Benz nødanropssystem.

Tilbudet av førerassistansesystemer til Vito er eksemplarisk i Mid-Size Van-segmentet. Under kjøring, i krevende situasjoner samt ved parkering og finmanøvrering støttes føreren av gjennomprøvde assistansesystemer, noe som kan gjøre kjøringen enklere og sikrere.

Multitalent for krevende oppgaver.

Noen oppgaver krever spesielle løsninger. For eksempel når du har behov for å ta med deg passasjerer i tillegg til last. Da kommer Vito Mixto virkelig til sin rett. Med vinduer bak fordørene, komfortabel innstigning og et fleksibelt seteoppsett for inntil seks personer byr den både på funksjonalitet og komfort.
Med den lengste av de tre kjøretøylengdene som tilbys, kan du fylle opp en lasteflate på inntil 2,63 m² bak setebenken. Et annet fortrinn er de store døråpningene og den lave lastekanten som gjør tunge oppgaver lettere – lasting og lossing er nå mer praktisk, effektivt og sikrere enn noensinne.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

3 + 6 =