Vito Tourer. Får fart på familien.

Vito Tourer har plass til inntil åtte personer pluss fører, gjør hverdagen enklere og gir rom for nye muligheter i fritiden. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret på et forbilledlig nivå. De kraftige motorene til Vito Tourer ligger også på et høyt teknologisk nivå. Dersom du bestiller en av de to designpakkene Vito Line SPORT eller Sportspakke eksteriør, vil du erfare hvor sportslig den oppfører seg. Og de tre audiosystemene (tilvalg) og konnektivitetsløsningene til Mercedes gir deg tilgang til den digitale verden i din Vito.

Vito Tourer fås som Vito Tourer BASE, PRO og SELECT med et fleksibelt antall sitteplasser – alt etter om mange familiemedlemmer og venner eller mye sportsutstyr og bagasje skal være med.

Setekonfigurasjonen kan tilpasses individuelt med en rekke varianter. I Vito Tourer ekstra lang er det plass til inntil syv personer pluss fører og forsetepassasjer med to 2-seters og én 3-seters benk i tre seterader. Med all sin innvendige størrelse nøyer Vito Tourer seg med en kjøretøyhøyde på 1890 mm og kan dermed uten problemer kjøre inn i de fleste garasjer, parkeringshus over og under bakken samt vaskeanlegg.

Tilbudet av førerassistansesystemer til Vito Tourer er eksemplarisk i Mid-Size Van Segment. Under kjøring, i krevende situasjoner samt ved parkering og finmanøvrering støttes føreren av gjennomprøvde assistansesystemer, som kan gjøre kjøreturene i hverdag og fritid enklere og sikrere.

God underholdning og best mulig informert.

Informasjons- og kommunikasjonssystemene med en rekke grensesnitt sørger om ønskelig for optimale forbindelser og god underholdning. Multimediesystemene Audio 30 og Audio 40 (tilvalg) betjenes via en berøringsskjerm på en intuitiv og bekvem måte.

Send inn skjema for mer informasjon

Jeg ønsker:

5 + 9 =